VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Nee. U kiest zelf uw aankomsttijd volgens onze openingstijden. Niettemin verwachten wij dat u voor 13.00 uur aanwezig bent om het meeste uit uw missie te halen. Na 15.00 uur kunnen we niet garanderen dat u uw missie voltooit.

Jazeker! Onze ‘Discovery Mission’ bestaat uit attracties die u de gelegenheid geven om te wennen aan het gevoel in een virtuele omgeving te zijn voordat u aan de meer uitdagende missies begint. Na een paar minuten voelt u zich helemaal vertrouwd met het concept.

De ‘Discovery Mission’ is zeer geschikt voor diegenen die nog niet vertrouwd zijn met virtual reality en willen testen wat het precies is en willen beoordelen of het iets voor hen is. ‘Mission Family and Friends’ is voor diegenen die al een eerste ervaring hebben gehad met VR en vooral plezier willen maken met familie of vrienden. ‘Mission Save the World’ is vooral voor degenen die houden van een echte uitdaging in teamverband. 

Het verschil in prijs heeft voornamelijk te maken met de effectieve speeltijd van de attracties binnen de verschillende missies, de benodigde tijd voor de uitleg bij de attracties en de tijd om de uitrusting aan en uit te doen. In elke missie kun je elke attractie één keer doen.

Alle attracties binnen ‘Discovery Mission’ en ‘Mission Family and Friends’ zijn toegankelijk vanaf 7 jaar. De attracties binnen ‘Mission Save the World’ zijn niet toegankelijk onder de 12 jaar omdat de inhoud niet geschikt is.

Afhankelijk van de gekozen missie en de tijd die u neemt tussen de attracties door, spenderen onze bezoekers tussen de 2 en 4 uur in het park.

U kunt vrij rondlopen in het park, supporteren voor uw vrienden of familie, een drankje nemen in ons restaurant of onze arcadezone, enz. Als bezoeker die niet actief deelneemt, hebt u gratis toegang tot het park.

Wij vragen ouderlijk toezicht voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 12 jaar mogen kinderen alleen in het park verblijven

Wij raden u ten zeerste aan vooraf te reserveren via onze website. Op die manier hebt u gegarandeerd van uw plaats in het park. U betaalt ook 5% minder wanneer u online reserveert.

Nee, het volstaat om gewoon de QR code op uw smartphone te tonen.

Nee. Wij geven echter wel cadeaubonnen voor de waarde van de gekochte tickets.

U kunt de volgende betaalkaarten gebruiken: Maestro, Visa, Mastercard. U kunt ook gebruik maken van Payconiq en Sodexo cheques. Natuurlijk accepteren we ook contant geld.

De meeste van onze attracties hebben circa 20 minuten actieve speeltijd. Als u de tijd voor de uitleg van de attractie en de tijd om de uitrusting aan en uit te doen daarbij optelt, komt u op ongeveer 30 minuten.

De meeste van onze attracties zijn geschikt voor groepen van 4 personen tegelijk.

De meeste van onze VR-brillen zijn geschikt voor brildragers. Omwille van comfort wordt u echter aangeraden uw bril af te zetten of contactlenzen te dragen in de attracties.

We hebben een grote parkeerplaats direct naast het park die gratis is.

We hebben lockers ter beschikking. Deze worden bediend met munten van 2 euro. Iedere keer u de locker opent, dient u opnieuw 2 euro in de locker te steken. U kunt uw spullen ook steeds achterlaten in de wagen. 

Wij hebben een restaurant met een uitgebreid menu, waar u diverse gerechten en een drankje kunt nuttigen.

Nee, dit is niet toegestaan om ervoor te zorgen dat er niets gemorst wordt op de apparatuur en dat het park proper blijft voor al onze bezoekers.

U kunt ter plaatse of via onze website www.virtualpark.eu/nl/cadeaubonnen cadeaubonnen kopen van € 23,75 € 33,25 en € 42,75. De waarde van de cadeaubonnen komt overeen met de waarde van een online ticket voor respectievelijk ‘Discovery Mission’, ‘Mission Family and Friends’ en ‘Mission Save the World’. 

Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Zij kunnen in verschillende keren worden gebruikt.

Ons park is niet aangepast voor personen met een beperking volgens de huidige normen. Niettemin kan ons park worden bezocht. Neem contact op met ons en wij adviseren u graag hoe we u een aangenaam verblijf bij ons kunnen garanderen.

Natuurlijk kan dat! U kunt de tickets online kopen of bij de receptie. U kunt een verjaardagstaart bestellen via info@virtualpark.be.

Ja, wij hebben verschillende formules ontwikkeld om aan de verwachtingen van uw bedrijf te voldoen. Voor aanvragen kunt u contact met ons opnemen per telefoon op +32 56 84 41 88 of per e-mail teambuilding@virtualpark.eu Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op met u om uw specifieke behoeften te bespreken.

Plan jouw bezoek aan Virtual Park

Check de openingsdagen en beschikbaarheid

Vind jouw snelste route richting het park

Neem al eens een kijkje op de menukaart van het restaurant

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacy beleid.
Meer info