Vier je verjaardag bij Virtual Park!

Laat je kind en zijn vrienden onderdompelen in een meeslepende en onvergetelijke wereld voor hun verjaardag bij Virtual Park, het grootste pretpark met virtual reality-attracties in Europa. Ontdek de geweldige avonturen die hen te wachten staan:

Virtual reality-ervaringen: Geniet van diverse games en virtual reality-ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Op maat gemaakte arrangementen: Kies uit onze speciaal ontworpen verjaardagsarrangementen die aan uw wensen en voorkeuren voldoen.

Catering: Geniet van heerlijke maaltijden en snacks in onze eetruimte of kies voor een gepersonaliseerde verjaardagstaart om deze dag nog specialer te maken.

Heeft u vragen over uw verjaardagsfeestje?

Per telefoon op +32(0)473 29 04 08
of

Welkom bij Virtual Park!

Pakket “Speelse ontdekking”.

Onze formule “Speelse ontdekking” biedt een keuze uit 4 buitengewone attracties om VR te ontdekken. Deze formule is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar wat plezier zonder zich in een intensere uitdaging te storten.

Beschikbare attracties:

Robot Ring

Temple VR

VR DANCE

Speeltuin

Kinderen/tieners kunnen nieuwe, speelse ervaringen ontdekken. De effectieve speeltijd is ongeveer 1u30, 1 frisdrank per kind inbegrepen.

Onze formule “Speelse Avontuur” voor onvergetelijke gezinsmomenten!

Met 5 attracties en ongeveer 2 uur speeltijd, laat je meevoeren en geniet van het moment. De frisdranken en de chocolademuffin zijn inbegrepen in de prijs, voor een extra gezellig moment. Geef je kinderen 2 uur plezier met hun vrienden, ze zullen erom blijven vragen!

Beschikbare attracties:

Robot Ring

Temple VR

VR DANCE

Speeltuin

Discovery Lane.

Het pakket bevat: 1 chocolademuffin en 1 frisdrank per kind.

Met onze “Challenge” formule (12+), krijgt uw avonturier de kans om de virtuele wereld te ontdekken, plezier te beleven en spannende uitdagingen aan te gaan.

Dit pakket omvat 6 attracties voor een speeltijd van ongeveer 3 uur, perfect voor tieners van 12 jaar en ouder.

Beschikbare attracties:

Robot Ring

Temple VR

Team 51

V-race

Tower Defence.

Mission R-Zero

Het pakket bevat: 1 Schwarzwälder Kirschtaart en 1 gratis frisdrank.

En wat te eten?

Uw kind en zijn vrienden kunnen genieten van een pizza naar keuze in het restaurant voordat ze hun avontuurlijke dag voortzetten.

Kleine Pizza: 6,50€ (speciale prijs)

Grote Pizza: 9,50€ (speciale prijs)

Ze kunnen ook, indien gewenst, profiteren van de andere gerechten van het restaurant met een korting van 15%.

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacy beleid.
Meer info