Escape Game VR

NIEUW | Welkom bij Virtual Park, waar de virtuele realiteitervaring tot het uiterste wordt gedreven. Wij bieden een verscheidenheid aan immersieve escape games waarbij je avonturen kunt beleven in iconische universa van Ubisoft, zoals Assassin’s Creed Origins, Assassin’s Creed Odyssey, Prince of Persia en nog veel meer.

2-4

45min – 1uur

VR (12+)

Met Escape The Lost Pyramid kun je jezelf onderdompelen in de wereld van Assassin’s Creed Origins en raadsels oplossen om uit de verloren piramide van Nebka te ontsnappen met een team van 2 of 4 spelers.

Beyond Medusa’s Gate transporteert je naar een her-creatie van het oude Griekenland van Assassin’s Creed Odyssey, waar je samen met je team een uitweg moet vinden uit een grote kustgrot.

Prince of Persia: The Dagger of Time geeft je de kracht om de tijd te controleren in een immersieve virtuele escape game in het universum van Prince of Persia. Je zal samen met je team raadsels moeten oplossen en de weg moeten vinden uit de Tijdvesting.

Huxley VR dompelt je onder in een dystopische toekomst waar de mensheid is vervangen door machines en je 44 minuten hebt om de apocalyps tegen te gaan.

En ten slotte, met Save Notre-Dame on fire, zal je de heldhaftige redding van de brandweerlieden beleven die Notre Dame de Paris hebben gered tijdens de brand in 2019.

Je kunt de adventure van je keuze kiezen bij aankomst, direct bij onze operator.

Kom naar Virtual Park om avonturen te beleven die in het echte leven te gevaarlijk of onmogelijk zouden zijn.

Wij verwelkomen je graag!

 • Wesley

  "3 keer geweest, met men kids, met vrienden, vandaag met men geliefde, blijft dikke fun"

  Wesley
 • Jasper V.D.V.

  "Super tof! Ik vond vooral de VR-boxen en area 42 super tof"

  Jasper V.D.V.
 • Stephane D.B.

  "Vandaag topdag gehad met mijn kleinzoon van 7,5 jaar."

  Stephane D.B.
 • Steven T.

  “Echt zot! Van zodra je opgaat in het spel vergeet je zelfs dat je die VR bril op hebt.”

  Steven T.
Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacy beleid.
Meer info