VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Jazeker! Wij hebben een aantal attracties ontwikkeld die u de gelegenheid geven om te wennen aan het gevoel in een virtuele omgeving te zijn voordat u aan de meer uitdagende attracties begint. Onze attracties zijn toegankelijk voor het hele gezin.

Alle attracties zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. De attracties “Mission R-Zero” en “Team 51” zijn niet toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar omdat de inhoud niet geschikt is. Voor de attractie “V-Race” geldt om veiligheidsredenen een minimumlengte van 140 cm.

Als je alle attracties doet en wat tijd neemt om iets te eten en te drinken, doe je er minstens 5 uur over.

U kunt vrij rondlopen in het park, supporteren voor uw vrienden of familie, een drankje nemen in ons restaurant of onze lounge, enz. Als bezoeker die niet actief deelneemt, hebt u gratis toegang tot het park.

Wij vragen ouderlijk toezicht voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 12 jaar mogen kinderen alleen in het park verblijven.

Nee. Al onze attracties zijn de hele dag beschikbaar. U kunt in om het even welke attractie.

Wij raden u ten zeerste aan vooraf te reserveren via onze website. Dit garandeert uw plaats in het park. U kunt ook tickets kopen bij het onthaal, maar alleen als het park niet vol is.

Nee, het volstaat om gewoon de QR code op uw smartphone te tonen.

Nee. Wij geven echter wel cadeaubonnen voor de waarde van de gekochte tickets.

U kunt de volgende betaalkaarten gebruiken: Maestro, Visa, Mastercard. U kunt ook gebruik maken van Payconiq en Sodexo cheques. Natuurlijk accepteren we ook contant geld.

De meeste van onze attracties hebben ongeveer 20 minuten actieve speeltijd. Als u de tijd voor de uitleg van de attractie en de tijd om de uitrusting aan en uit te doen daarbij optelt, komt u op ongeveer 30 minuten. 

De meeste van onze attracties zijn geschikt voor groepen van 4 personen tegelijk.

De meeste van onze VR-brillen zijn geschikt voor brildragers. Omwille van comfort wordt u echter aangeraden uw bril af te zetten of contactlenzen te dragen in de attracties.

We hebben een grote parkeerplaats direct naast het park die gratis is.

We hebben lockers ter beschikking. Deze worden bediend met 2 euromunten.

Wij hebben een lounge en een restaurant ter beschikking. In beide kunt u kiezen uit een uitgebreid menu van huisgemaakte gerechten en een drankje nuttigen. Onze menukaart is beschikbaar op onze website www.virtualpark.eu/nl/restaurant

Nee, dit is niet toegestaan om ervoor te zorgen dat er niets gemorst wordt op de apparatuur en dat het park proper blijft voor al onze bezoekers.

U kunt ter plaatse of via onze website www.virtualpark.eu/nl/cadeaubonnen cadeaubonnen kopen van € 20, € 40, € 60 of € 80.

Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Zij kunnen in verschillende keren worden gebruikt.

Ons park is niet aangepast voor personen met een beperking volgens de huidige normen. Niettemin kan ons park worden bezocht. Neem contact op met ons en wij adviseren u graag hoe we u een aangenaam verblijf bij ons kunnen garanderen.

Natuurlijk kan dat! U kunt de tickets online of bij de receptie kopen. Wij vragen de naam en de leeftijd van de jarige te sturen naar info@virtualpark.eu zodat wij een kleine verrassing kunnen voorzien. U kunt ook een taart bestellen via dit email adres.

Ja, wij hebben verschillende formules ontwikkeld om aan de verwachtingen van uw bedrijf te voldoen. Voor aanvragen kunt u contact met ons opnemen per telefoon op +32 56 84 41 88 of per e-mail teambuilding@virtualpark.eu Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op met u om uw specifieke behoeften te bespreken.

Plan jouw bezoek aan Virtual Park

Check de openingsdagen en beschikbaarheid

Vind jouw snelste route richting het park

Neem al eens een kijkje op de menukaart van het restaurant

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacy beleid.
Meer info