MISSION FAMILY & FRIENDS

WIE IS DE GROOTSTE VR HELD IN JOUW GEZELSCHAP?

Mama? Papa? De kids? Of iemand van de vrienden? Eindelijk zal je ontdekken wie van jullie gezelschap de grootste virtual reality held is.

Ik ga op mission family & friends

Een superleuke missie voor kinderen vanaf 7 jaar

Jouw eerste virtual reality missie, daar kan je niet vroeg genoeg mee starten. Daarom is een groot deel van onze attracties toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar. Start je virtuele missie in de Discovery Lane. Hier maak je kennis met virtual reality aan de hand van een tiental VR introductie. Ben je er helemaal weg mee? Dan kan je op naar de volgende attracties.

Beleef de missie samen of ga mee als GRATIS begeleider

Het leukste is uiteraard om de virtuele missie samen aan te gaan. Maar geniet je toch liever van het spektakel langs de zijlijn? Geen probleem. Je kan ook gewoon meegaan als begeleider. Reserveer hier jouw GRATIS begeleidersticket.

Van virtueel avontuur krijg je echte honger

Jouw virtuele missie, daar geniet je makkelijk een hele dag van. Belangrijk dus dat je op tijd energie kan bijtanken. Geniet van een welverdiende pauze en breng je energielevel terug op peil in het Virtual Park Restaurant.

Bestel nu je tickets online
en krijg 5% korting

Plan jouw bezoek aan Virtual Park

Check de openingsdagen en beschikbaarheid

Vind jouw snelste route richting het park

Neem al eens een kijkje op de menukaart van het restaurant

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacy beleid.
Meer info